Verzendkosten en contante betalingen voor koeriersdiensten Uren: 9: 00 - 21: 00 | Bel & sms & WhatsApp 24 / 7, Lijn + 66 94 635 76 37 (Gebruik WhatsApp Krijg 2% korting)

WhatsApp Klant Openbare Chat Onze Winkel

Vragen hebben? communiceren met echte klanten

WhatsApp klant echte chat

+ 66 946 357 637 (klik om naar het nummer te gaan om te chatten)4 reacties

 • 1. In Bangkok kunnen we uw bestelling voor groeihormoon binnen 3 uur en betaling in contanten aan andere steden in Thailand leveren, bijvoorbeeld bezorging aan Phuket duurt 12-24 uur
  2. Wij garanderen de veilige internationale aflevering aan Australië, de doorgang van de douane, het groeihormoon wordt in beschermende thermoverpakking aan de deur van uw huis geleverd of we zullen het geld aan u terugbetalen

  jan
 • Ik heb 2-vragen
  1 / Ik ben op zoek naar HGH als ik naar Thailand kom en ik vraag me af of het mogelijk is om te organiseren om daar op te halen, wanneer ik er kom ???? ik lees beoordeling die kerel bestelt bij apotheek en contant betaalt en had binnen 8 uur,
  2 / Ik sta sceptisch tegenover orders om het on line te kopen en kostuums in Australië en de integriteit van het product niet te nemen vanwege de kwetsbare staat.

  Markeer
 • bedankt jongens, heb antwoorden op al mijn vragen

  Bon_Bunny
 • Mijn bestelling ontvangen op januari 15th, zeer tevreden met uw internationale verzending.

  Graaf

laat een reactie achter

Let op, commentaar moet goedgekeurd worden voordat ze worden gepubliceerd