Verzendkosten voor koeriers en contante betalingen | Bel & sms WhatsApp, Viber, Telegram, Line + 66 94 635 76 37 (gebruik WhatsApp 2% korting)

Beoordelingen - Hier kunt u uw negatieve of positieve feedback achterlaten30 reacties

 • Goede service, ook communicatie is perfect, twee eenvoudige communicatie via wattsup en was echt begripvol en antwoord op al mijn zorgen, ze zijn echt, geen oplichterij, levering op tijd zoals beloofd, staat van levering is geweldig, ze zijn geweldig 👍🏻 , voor resultaten zal ik maar een opmerking plaatsen binnen 48 uur

  Ahmed
 • Oke betrouwbare bron, Pfizer Turkey heeft geverifieerd dat mijn product in feite echt product was. Service was erg goed, had een levering in Thailand, een beetje vertraging maar acceptabel. Ik gebruik ze opnieuw voordat ik naar huis vloog.

  Steve
 • Ik heb het een paar keer gekocht. Betrouwbaar en de producten zijn legitiem. De levering is snel. Communicatie is ook uitstekend. Zou het zeker aanbevelen aan anderen.

  SM
 • levering in Bangkok duurde 2 uur na het plaatsen van de bestelling, contant betaald, raad ik iedereen aan, bedankt

  laurent
 • Goede service. Geweldig contact. En de producten zijn origineel. Perfect. 5 sterren winkel.

  Daniel Heinze

laat een reactie achter

Let op, commentaar moet goedgekeurd worden voordat ze worden gepubliceerd